NEA

KIA Picanto LPG από 10.870€!

kia picanto lpg gr (2)

Το ολοκαίνουργιο Picanto LPG θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Δεκεμβρίου με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

To Picanto bi-fuel LPG αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα του Δεκέμβρη. Πρόκειται για τη νέα έκδοση του Picanto η οποία τροφοδοτείται από τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 lt Kappa της Kia που αποδίδει 67 PS/6.200 rpm και 90Nm ροπής στις 3.500 rpm. Ο νέος κινητήρας έχει μικτή κατανάλωση 6,2lt/100 km και εκπομπή CO2 στα 100g/km στην λειτουργία με υγραέριο εξασφαλίζοντας μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

kia picanto lpg gr (3)Το υγραεριοκίνητο Picanto με εργοστασιακή εγκατάσταση είναι εφοδιασμένο με δύο δεξαμενές καυσίμου: μία χωρητικότητας 35 lt βενζίνης στη συνηθισμένη θέση μπροστά από τον πίσω άξονα και μία 27 lt υγραερίου κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών. Με το πάτημα ενός κουμπιού ο οδηγός μπορεί να επιλέξει την εναλλαγή μεταξύ βενζίνης και υγραερίου. Στο εσωτερικό η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το βενζινοκίνητο Picanto είναι η προσθήκη ενός δεύτερου δείκτη στον πίνακα οργάνων για τη στάθμη καυσίμου LPG.

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, το νέο Picanto LPG έχει ακόμα χαμηλότερο κόστος λειτουργίας από τα συμβατικά μοντέλα Picanto ενώ απαιτεί μόλις 55€ για κάθε 1.000 km οδήγησης (με χρήση υγραερίου και μέση τιμή καυσίμου 0,90€/lt). Aπό πλευράς επιδόσεων διατηρείται το 0-100 km/h σε 14,7 sec, η τελική σχέση μετάδοσης έχει μειωθεί κατά 8,6% (από 4.235:1 σε 4.600:1) ενώ η τελική ταχύτητα είναι 148 km/h (παραμένει δηλαδή αμετάβλητη από την έκδοση 1.0lt βενζίνης).

kia picanto lpg gr (1)Το νέο Picanto LPG θα διατίθεται στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις: Picanto 1.0 City LPG με A/C, ABS, 6AB, αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, RCD/MP3, ηλεκτρικοί & θερμαινόμενοι καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, θύρα usb/ipod με €10.870 (με απόσυρση) και Picanto 1.0 Uptown LPG με επιπλέον εξοπλισμό (σε σχέση με την City), ζάντες αλουμινίου 14”, σύστημα Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, με €11.350 (με απόσυρση). Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους τιμοκαταλόγους της ΚΙΑ καθώς και όλων των λοιπών κατασκευαστών.

Στο εργοστασιακό της κινητήρα LPG η Kia παρέχει 7 έτη εργοστασιακή εγγύηση όπως και στους υπόλοιπους κινητήρες της βενζίνης και diesel. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Picanto LPG είναι το πρώτο και μοναδικό αυτοκίνητο παγκοσμίως που διατίθεται με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!