NEA

Audi, νέο πρωτότυπο crossover!

Audi teases a new crossover coupe (3)Η γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα μερικά σκίτσα που υποδεικνύουν ένα νέο κόμπακτ crossover που θα δούμε αρχές Ιανουαρίου στο Detroit…

Μόλις μερικές μέρες μετά την δημοσίευση του πρώτου σκίτσου για το μικρότερο Q1 που θα λανσαριστεί το 2016, η Audi κάνει γνωστό πως στις αρχές Ιανουαρίου θα προχωρήσει στην αποκάλυψη ενός νέου crossover διευρύνοντας την σειρά Q. Από ότι φαίνεται το αμάξωμα θα είναι 3θυρ, θα έχει μήκος περίπου στα 4,2 μέτρα ο ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει 4θέσια διάταξη.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι περισσότερο αλλά προφανώς το νέο crossover θα τοποθετείται κάπου ανάμεσα στα Q1 και Q2 και θα έχει ξεκάθαρα σπορ προσανατολισμό όπως δείχνει και η shooting brake σχεδίαση του αμαξώματος. Όπως και να ΄χει η παρουσία του νέου crossover σε συνδυασμό με το Q1, εντάσσεται πέρα από τη στρατηγική αύξησης των μοντέλων της Audi στα 60 μέχρι το 2020 (από 49 σήμερα) που σύμφωνα με τις προσδοκίες των ανθρώπων της μάρκας θα οδηγήσει τις πωλήσεις στα 2.000.000 αυτοκίνητα και στην αύξηση της βαρύτητας των crossover στη γκάμα από το 29% σήμερα στο 33% στο μέλλον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!