NEA

Hyundai, το i20 πάει… Βραζιλία!

Hyundai-i20_2013_go brasil

Οι εκδόσεις Go!Brazil συνδυάζονται με τους κινητήρες πετρελαίου 1.1 75hp & 1.4 90hp, αλλά και με τον βενζίνης 1.2 85hp.

Το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία πλησιάζει, και η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες. H Hyundai, επίσημος χορηγός του Μουντιάλ, παρουσιάζει τις νέες επετειακές εκδόσεις Go! Brazil. Οι εκδόσεις Go!Brazil θα είναι αρχικά διαθέσιμες στο i20, αλλά σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη γκάμα της Hyundai.

Στην περίπτωση του i20, oι ειδικές αυτές εκδόσεις διαφοροποιούνται τόσο από τον ανταγωνισμό όσο και από τις υπόλοιπες εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου της Hyundai, λόγω της ξεχωριστής τους εμφάνισης και του πολύ πλούσιου εξοπλισμού τους, ο οποίος προσφέρεται ως όφελος στον πελάτη.

Στο εξωτερικό τους οι εκδόσεις Go!Brazil διαθέτουν σκούρες ζάντες αλουμινίου 15″ ιντσών, φιμέ τζάμια από τη μεσαία κολώνα και πίσω, μεσαία κολώνα σε μαύρο χρώμα και μαύρα καπάκια στους καθρέπτες. Με τη δυναμική και σπορ εμφάνιση τους, οι νέες εκδόσεις του i20 «αποβλέπουν» να προσελκύσουν νεαρότερο κοινό στην οικογένεια Hyundai.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι επίσης αναβαθμισμένος και προσφέρει μεταξύ άλλων: φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, αισθητήρα ενεργοποίησης φώτων, Bluetooth, cruise control, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

Ο εξοπλισμός αυτός προστίθεται στην best selling έκδοση του μοντέλου που ήδη διαθέτει πολύ πλούσιο εξοπλισμό, όπως: κλιματισμό, τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα και προβολείς ομίχλης.

Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς, θα είναι διαθέσιμες και οι εκδόσεις Go! Brazil Plus, οι οποίες έχουν επιπλέον των παραπάνω και: δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρική ηλιοροφή, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Οι εκδόσεις Go!Brazil συνδυάζονται με τους κινητήρες πετρελαίου 1.1 75hp & 1.4 90hp, αλλά και με τον βενζίνης 1.2 85hp , ενώ είναι διαθέσιμες σε λευκό (PJW), μαύρο (FR), ανθρακί (V3G) και ασημί (RYS) χρώματα.

Οι επετειακές εκδόσεις είναι ένας ακόμα λόγος να επιλέξει κάποιος το Hyundai i20, το οποίο αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στη κατηγορία του, συνδυάζοντας κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων (EURO NCAP), 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5 χρόνια δωρεάν τεχνικούς ελέγχους και 5 χρόνια οδική βοήθεια, πλούσιο εξοπλισμό, άνεση και εργονομία σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!