ΑΓΩΝΕΣ

Virgin, μία πριν από το τέλος για την Formula E!

Virgin Formula E

Η Virgin αποτελεί την 9η από τις 10 ομάδες που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση της ηλεκτροκίνητης φόρμουλας…

Λίγο μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της Formula E που ξεκινά τον Σεπτέμβριο η Virgin ανακοίνωσε την συμμετοχή της. Πλέον απομένει ακόμη 1 ομάδα για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των 10 ενώ να υπενθυμίσουμε τις υπόλοιπες 8 που είναι οι Andretti Autosport, Dragon Racing, China Racing, Super Aguri, Mahindra Racing, Drayson Racing, e.dams and Audi Sport ABT.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιου τύπου ενιαίο πρωτάθλημα καθώς και οι 10 ομάδες θα συμμετέχουν με το μονοθέσιο Spark-Renault SRT_01E το οποίο βασίζεται σε μονοκόκ πλαίσιο σχεδιασμένο από την Dallara ενώ το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης προέρχεται από την McLaren και αποδίδει 200 kW (272 PS). Το μονοθέσιο χρειάζεται περίπου 3 sec για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h ενώ η τελική περιορίζεται στα 225 km/h σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIA.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!