NEA

Seat, θα κάνει ποδαρικό με νέο Leon Cupra!

Seat-Ibiza_Cupra_2013_00

Αρχές 2014 θα παρουσιαστεί η νέα ισχυρή έκδοση του Leon που κατά πάσα πιθανότητα θα αποδίδει 260 άλογα…

Seat-Leon-Cupra-1Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται η πρεμιέρα του ταχύτερου -για την ώρα- Seat Leon και όσο η ημερομηνία της επίσημης εμφάνισης πλησιάζει οι Ισπανοί δοκιμάζουν εντατικά το κορυφαίο τους μοντέλο δίχως φυσικά να δίνουν περισσότερα στοιχεία για την εμφάνιση του αμαξώματος. Φυσικά, μπορεί κανείς να υποθέσει πως θα υπάρχουν οι ανάλογες Cupra λεπτομέρειες, τόσο εκτός όσο και εντός, καθώς οι δοκιμές γίνονται με ένα πιο «ταπεινό» αμάξωμα έκδοσης FR με μεγαλύτερους τροχούς και αναβαθμισμένα φρένα.

Seat-Leon-Cupra-2Μία σημαντική είδηση έχει να κάνει πως το νέο Leon Cupra θα είναι διαθέσιμο και με έκδοση αμαξώματος  ST (δηλ. στέισον) ενώ ο κινητήρας θα είναι δίλιτρος TSI και θα αποδίδει 260 PS που θα μεταφέρονται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων ή DSG με 7 σχέσεις. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως αργότερα σχεδιάζεται και η παραγωγή του ταχύτερου και ισχυρότερου Leon Cupra R που θα είναι και τετρακίνητο με 300 άλογα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!