NEA

General Motors, νέος πρόεδρος η Mary Barra!

GMMaryBarra107.jpg

Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει την προεδρία ενός μεγάλου ομίλου στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας…

Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα θα βρεθεί στο τιμόνι ενός ομίλου στην παραδοσιακά ανδροκρατούμενη αυτοκινητοβιομηχανία. Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιανουαρίου 2014 την διεύθυνση της General Motors -του δεύτερου μεγαλύτερου ομίλου παγκοσμίως, μετά την Toyota- θα αναλάβει η Mary Barra και είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα βρίσκεται σε τόσο υψηλό κλιμάκιο.

GMDanAkerson0003.jpgΗ 51χρονη Mary Barra θα είναι για λίγες μέρες ακόμη αντιπρόεδρος της εταιρείας και υπεύθυνη για την παγκόσμια εξέλιξη προϊόντων και την αναδιάρθρωση της GM. Από το νέο έτος θα αναλάβει καθήκοντα CEO και αντικαταστήσει στην κορυφή της διοίκησης τον 65χρονο Dan Akerson ο οποίος παραιτείται από όλες τις θέσεις που κατείχε λόγω προσωπικών προβλημάτων. Η Mary Barra εργάζεται εδώ και 33 χρόνια στη GM και είναι μηχανικός. Στη General Motors που διανύει περίοδο ισχυρής ανάκαμψης εργαζόταν και ο πατέρας της ως μηχανουργός για 39 χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!