NEA

Lamborghini, Huracan θα ονομάζεται η νέα Gallardo;

Lamborghini photo at LamboCARS.com

Πρόσφατες φήμες θέλουν τον διάδοχο της Gallardo να ονομάζεται Huracan αντί της ονομασίας Cabrera που επικρατούσε μέχρι τώρα…

Lamborghini photo at LamboCARS.comΤελικά η πολυαναμενόμενη διάδοχος της υπερεπιτυχημένης Gallardo μάλλον δεν θα ονομάζεται Cabrera αλλά Huracan μιας και η τελευταία ονομασία κατατέθηκε από την ιταλική εταιρεία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Φυσικά, και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για όνομα ταύρου τον οποίο μάλιστα αποκαλούσαν και El Toro del Siglo (δηλ. ο ταύρος του αιώνα) ενώ πέραν του ότι «Huracan σημαίνει τυφώνας στα ισπανικά ήταν και ο θεός του ανέμου στη μυθολογία των Μάγια.
Τώρα, στη… μυθολογία της Lamborghini το στοιχείο διασύνδεσης της διαδόχου της Gallardo με το ένδοξο παρελθόν της ιταλικής φίρμας πιθανολογείται πως θα είναι το κάλυμμα του κινητήρα αλα Miura.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!