NEA

Με πετρελαιοκινητήρα το επόμενο Mitsubishi Evo!

next Mitsubishi Evo will be diesel hybrid with two electric motors

Η επόμενη γενιά Mitsubishi Evo θα βασίζεται σε υβριδικό σύστημα που θα συνδυάζει κινητήρα ντίζελ και δύο ηλεκτροκινητήρες, σύμφωνα με το Motor Trend.

Mitsubishi-Lancer_Evolution_X_2008Πολλά έχουμε ακούσει για ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα για τους κοινούς θνητούς και όσο περνά ο καιρός τόσο πιο σίγουρες θα είναι οι πληροφορίες για το επόμενο Mitsubishi Evo που θα κυκλοφορήσει το 2015-16. Και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες το Evo θα πει αντίο στην βενζίνη και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα φορέσει τα… ντίζελ του! Όπως και να ‘χει τα πράγματα ζορίζουν για τον MIVEC ο οποίος μάλλον δεν θα συνεχίσει να υφίσταται…

Έτσι, το σύστημα πρόωσης θα είναι υβριδικό και εξελίσσεται ήδη. Είναι αυτό που έκανε ντεμπούτο στο πρωτότυπο XR-PHEV στο Τόκιο βασίζεται σε τούρμπο 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.100 cc που αποδίδει 136 PS και θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που θα βρίσκονται στο πίσω μέρος. Το σύστημα τετρακίνησης Super All-Wheel Control θα συνεχίσει να υπάρχει προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα ενώ σε αντίθεση με τη νέα γενιά Lancer -που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Renault Megane- το Evo θα έχει την δική του. Για να δούμε…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!