NEA

50 παράλογοι νόμοι για δρόμους σε όλο τον κόσμο!

50 treloi kanones kok pagkosmios kentriki

Η Barrington Freight συγκέντρωσε 50 από τους πιο ανόητους κανονισμούς που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. σε διάφορες χώρες του κόσμου…

Καταρχήν να πούμε πως στο παρακάτω εικονογράφημα με διάφορες χώρες από όλον τον κόσμο ευτυχώς η δική μας απουσιάζει (και ας οδηγούν πρώην υπουργοί ανασφάλιστα αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες). Η λίστα είναι μακριά και στα γρήγορα μπορεί να δει κανείς πολλά και διάφορα «κουφά» κυρίως στις Η.Π.Α. όπου στο San Francisco δεν επιτρέπεται να καθαρίσεις το αυτοκίνητο σου με μεταχειρισμένα εσώρουχα ή στην Florida όπου αν σταθμεύσεις έναν ελέφαντα τότε θα πρέπει να καταβάλλεις κανονικά ότι γράφει το παρκόμετρο!

Στην Δανία υπάρχει νόμος που προβλέπει πως κάθε φορά ο οδηγός πρέπει να ελέγχει το κάτω μέρος του αυτοκινήτου του προτού επιβιβαστεί για να δει αν υπάρχει κάποιος κάτω από αυτό! Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως στη Κύπρο δεν επιτρέπεται να πίνεις ούτε νερό όταν οδηγείς ενώ στην Γερμανία απαγορεύεται να μείνεις από καύσιμο στην Autobahn!

Όσο λογικό ακούγεται να οδηγείς με τα φώτα αναμμένα στην Σκανδιναβία τόσο παράλογο ακούγεται στην Αλάσκα να δένεις ένα σκύλο στη οροφή του αυτοκινήτου σου. Στην Καλιφόρνια απαγορεύεται να πηδήξεις από το αυτοκίνητο σου αν η ταχύτητα υπερβαίνει τα περίπου 90 km/h ενώ στην Μασαχουσέτη τρως πρόστιμο αν έχεις γορίλλα στο πίσω κάθισμα! Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να δείτε στο παρακάτω εικονογράφημα…

50 treloi kanones kok pagkosmios

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!