NEA

Segway με εμφάνιση Vespa!

Segway Vespa Bel and Bel (1)

H ισπανική εταιρία Bel & Bel αποφάσισε να δώσει ρετρό στιλ στο αμερικάνικο δίτροχο πατίνι με το γυροσκοπικό μηχανισμό…

Θα θυμάστε το Segway, ένα δίτροχο πατίνι με γυροσκοπικό μηχανισμό που αλλάζει κατεύθυνση ανάλογα με την κίνηση του σώματος. Οι αδελφοί Jesus Bel και Carles Bel από την Ισπανία αποφάσισαν να επαναφέρουν στο προσκήνιο το Segway προσαρμόζοντας γνήσια εξαρτήματα από το θρυλικό σκούτερ δίνοντας μία ενδιαφέρουσα αισθητική. Κατά τα άλλα το Segway Vespa διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική ισχύ 3 ίππους, φτάνει τελική ταχύτητα 20 km/h, έχει αυτονομία 35 km και κοστίζει περίπου 2.900€.

Όσον αφορά το ξεχασμένο Segway υπενθυμίζεται πως είχε πάρει τέτοια προβολή από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του που πολλοί το χαρακτήριζαν ως «το οικολογικό όχημα του μέλλοντος για τις αστικές μετακινήσεις». Το ειρωνικό είναι πως το γνωστό ηλεκτρικό δίκυκλο Segway έμελλε να πάρει τη ζωή του ίδιου του τού ιδιοκτήτη, του Τζίμι Χέσελντεν, ο οποίος σκοτώθηκε το 2010 οδηγώντας ένα από τα εξελιγμένα ηλεκτρικά δίτροχα μοντέλα της εταιρείας του. Είχε πέσει σε γκρεμό, σε εξοχή στο Βορειοδυτικό Γιόρκσιρ της Βρετανίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!