NEA

Μαύρα Χριστούγεννα για τον Michael Schumacher

Michael Schumacher  accident skiing in France

Ο πολυπρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται στο νοσοκομείο Moûtiers μετά από σοβαρό ατύχημα στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι κοντά στις Άλπεις…

Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος “speedman” που μπορεί να βγαίνει αλώβητος από τις πίστες και να στέκεται άτυχος σε κάποιο άλλο σπορ. Αυτή την φορά ο άτυχος είναι ο Michael Schumacher ο οποίος είχε μία σοβαρό ατύχημα στο Meribel της Γαλλίας (όπου ο 44χρονος πρώην οδηγός F1 και ιδιοκτήτης σαλές στις γαλλικές Άλπεις) ενώ έκανε σκι μόνος του. Την ώρα της πτώσης (στις 11:07) στην διάρκεια κατάβασης -και μάλλον εκτός πίστας- το κεφάλι του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή χτύπησε σε βράχο αλλά ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του χιονοδρομικού κέντρου αναφέρει πως ο Γερμανός φορούσε κράνος και ο τραυματισμός δεν είναι προφανώς δεν είναι κρίσιμος, όπως είχαν αναφέρει οι αρχικές πληροφορίες, σύμφωνα με το δίκτυο Εurope 1. «Είχε υποστεί σοκ, αλλά είχε τις αισθήσεις του» ανέφερε, ενώ δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει αν ήταν κάτι σοβαρό.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!