NEA

Όλο και σημαντικότερα τα ανθρακονήματα [vid]

BMW-i8_Concept_2011_3456

Αν και εξακολουθούν να αποτελούν μία εξωτική κατασκευαστικά λύση η ανάγκη για μείωση του βάρους αναμένεται να διευρύνει την χρήση των ανθρακονημάτων…

Για την μείωση του βάρους και πόσο σημαντική είναι πλέον μπροστά στους αυστηρούς κανονισμούς ρύπων έχουμε ήδη μιλήσει σε σχετικό άρθρο. Μάλιστα, οι ειδικοί εξαντλούν πλέον τις επιλογές τους και κατευθύνονται προς τα ανθρακονήματα με νέες τεχνικές που μπορούν να μειώσουν το κατασκευαστικό κόστους. Προς τα παρόν παραμένουν όμως δύσκολα και ακριβά στην διαδικασία παραγωγής.

Ποιο το πλεονέκτημα των ανθρακονημάτων; Αυτό δεν είναι άλλο από την εξαιρετική σχέση βάρους και δυσκακαμψίας που εξασφαλίζει λιγότερα κιλά προς όφελος της κατανάλωσης, των ρύπων και των επιδόσεων στην περίπτωση των σπορ και αγωνιστικών αυτοκινήτων. Στην περίπτωση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων όπως το BMW i3 της αυτονομίας. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με το BMW i8 ενώ ενδιαφέρον έχουν τα προηγούμενα με τα high lights και με τα φωτιστικά λέιζερ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!