NEA

Fiat, το Panda 4×4 Antartica στο προσκήνιο!

140120_F_AntarticaTorino_03

Η συναρπαστική διαδρομή “Panda to Sochi” με την ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Panda για τον εορτασμό των 30 χρόνων και της μεγάλης επιτυχίας του πρώτου τετρακίνητου αυτοκινήτου πόλης, ξεκίνησε από το Mirafiori Motor Village στο Τορίνο.

Το “Panda to Sochi” ξεκίνησε επίσημα από το Mirafiori Motor Village στο Τορίνο. Στο προσκήνιο αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας είναι το Panda 4×4 Antartica, η ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 30 χρόνων αυτού του τετρακίνητου μπεστ σέλερ, με πωλήσεις περισσότερων από 500.000 αυτοκινήτων.

140120_F_AntarticaTorino_01Η οικογένεια Panda επιβεβαιώνει τη θέση της ως του αναμφισβήτητου μπεστ σέλερ στην Ιταλία για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μερίδιο μεγαλύτερο του 40% στην κατηγορία Α. Έχει επίσης σημαντικές επιτυχίες στις αγορές των χωρών της Ευρωπαϊκής ένωσης και των χωρών της EFTA, με μερίδιο πάνω από 13%, χάρη σε μία γκάμα που είναι η ευρύτερη της κατηγορίας.

Το πρόγραμμα “Panda to Sochi” είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Fiat και του εκδοτικού γκρουπ πολυμέσων Vice Media, που απευθύνεται σε νεαρούς αναγνώστες των μεγάλων αστικών κέντρων, οι οποίοι δεν αγαπούν απλώς τη μόδα, τα σπορ και τις μουσικές τάσεις, αλλά ενδιαφέρονται και για τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού. Παρόντες επίσης στην εναρκτήρια εκδήλωση του “Panda to Sochi” ήταν διακεκριμένοι αθλητές του Fiat Freestyle Team, που θα λάβουν μέρος στο ταξίδι εναλλασσόμενοι ως οδηγοί προς το Casa Italia στο Sochi της Ρωσίας, μαζί με την συντάκτη του Vice, Gersin Livia Paya.

Χρησιμοποιώντας το smartphone Nokia Lumia 1520 με την οθόνη αφής των 6”, η Gersin θα αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο, με εικόνες και βίντεο που θα παίρνει χρησιμοποιώντας την κάμερα Pureview των 20 megapixel και θα μοιράζεται μέσω των social media, ενώ οι χάρτες της HERE θα οδηγούν στην ομάδα προς τον προορισμό της. Στη διάρκεια της διαδρομής προς το Sochi η ομάδα θα κάνει στάσεις σε 16 διαφορετικές ευρωπαϊκές τοποθεσίες – μερικές από τις οποίες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό – με στόχο να γνωρίσει τις πιο ιδιαίτερες πλευρές της τοπικής κουλτούρας. Μια ομάδα από εξαιρετικούς φωτογράφους και εικονολήπτες θα απαθανατίσει επίσης τις περιπέτειες του γκρουπ σε μερικά χαρακτηριστικά σημεία, όπως το κάστρο του Δράκουλα στην Τρανσυλβανία και τις Σκάλες Ποτέμκιν στην Ουκρανία, ή σε θεαματικές γεωγραφικές τοποθεσίες, όπως το Mont Blanc και η λίμνη της Γενεύης.

Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ολόκληρο το ταξίδι στη διεύθυνση www.fiatfreestyleteam.com και στις επίσημες σελίδες των Fiat, Freestyle Team και Nokia στο Facebook και το YouTube, όπως και στη σελίδα www.vice.com/pandatosochi. Το πρόγραμμα “Panda to Sochi” συμβαδίζει με τη δέσμευση της Fiat για ενεργό συμμετοχή στον κόσμο των «σπορ δράσης», όπως αποδεικνύει πάνω απ’ όλα η ομάδα Fiat Freestyle Team (περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα www.fiatfreestyleteam.com και στη σελίδα στο Facebook: facebook.com/FiatFreestyleTeam).

140120_F_AntarticaTorino_04Σταρ της περιπέτειας “Panda to Sochi” είναι το Panda 4×4 Antartica με το βενζινοκινητήρα 0.9 TwinAir Turbo των 85 ίππων, το οποίο έχει δίχρωμο αμάξωμα – λευκό με μαύρη οροφή – και μερικά ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία προσφέρουν ακόμη πιο έντονη προσωπικότητα στο μικρό τετρακίνητο αυτοκίνητο πόλης: γκρι φινίρισμα στο χρώμα του διαμαντιού στις ζάντες αλουμινίου 15″, πορτοκαλί καλύμματα για τις πλήμνες των τροχών, φώτα ομίχλης, «φιμέ» τζάμια, πορτοκαλί καλύμματα στους καθρέφτες και ένα ειδικό σήμα στην κεντρική κολόνα. Το εσωτερικό διαθέτει κομψή γκρι και πορτοκαλί ταπετσαρία, με τη φημισμένη ευελιξία διαμόρφωσης και ευρυχωρία του Panda να είναι κι εδώ εγγυημένη από τα τρία πίσω καθίσματα με διαιρούμενη (60/40) και αναδιπλούμενη πλάτη και στάνταρ ρύθμιση ύψους στη θέση του οδηγού.

Το Panda 4×4 Antartica διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου 4×4, το οποίο κατέκτησε τον τιμητικό τίτλο  “SUV of the Year 2012” από το βρετανικό περιοδικό Top Gear. Υιοθετεί το σύστημα “torque on demand” για την κατανομή της ροπής ανάλογα με τις συνθήκες, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται, οπότε μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση στο δρόμο με απαράμιλλη ηρεμία. Το Panda 4×4 διαθέτει επίσης ESC (Electronic Stability Control) με λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού (ELD) στο στάνταρ εξοπλισμό του, προσφέροντας επιπλέον βοήθεια κατά την οδήγηση σε ολισθηρές επιφάνειες.

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Antartica προσφέρει όλη τη δυναμική και την άνεση που χρειάζεται ο οδηγός για να ολοκληρώσει μακριές και δύσκολες διαδρομές, χάρη στην ανανεωμένη ανάρτηση και τα ειδικά χειμερινά ελαστικά 175/65 R15 84T M+S. Είναι το μόνο αυτοκίνητο πόλης που προσφέρει στάνταρ τα χειμερινά ελαστικά, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται όχι μόνο στον πάγο και το χιόνι, αλλά και στο δρόμο και το χώμα, βελτιώνοντας την ελκτική πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες κατά 20%.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!