NEA

Ένα WRX για το Ρινγκ

WRX STI NBR Challenge

Η Subaru παρουσίασε το νέο WRX STI NBR Challenge, το οποίο θα λάβει μέρος στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nurnburgring.

Το νέο αυτό αγωνιστικό ανήκει στην κατηγορία SP3 T, για υπερτροφοδοτούμενα αυτοκίνητα με κινητήρα έως 2,0 λίτρων. Ο κινητήρας που φέρει, ανάλογου κυβισμού, αποδίδει 340 ίππους και 461 Nm ροπής. Συνδυάζεται δε με ένα σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων, με μεταλλικό συμπλέκτη STI.

Σε σχέση με την έκδοση δρόμου, το συγκεκριμένο διαθέτει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, canards από ανθρακονήματα και μία ευμεγέθη πίσω αεροτομή. Οι αναρτήσεις, όπως και τα φρένα της Brembo είναι αγωνιστικής χρήσης, ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν οι 18 ιντσών τροχοί της BBS με τα λάστιχα της Dunlop.

Οι οδηγοί που θα αγωνιστούν με το WRX STI NBR Challenge είναι οι Toshihiro Yoshida, Kota Sasaki, Carlo van Dam και Marcel Lasée. Πριν από το μεγάλο αγώνα, μάλιστα, που θα διεξαχθεί στις 21-22 Ιουνίου, θα τρέξουν και σε δύο αγώνες του πρωταθλήματος VLN, για να εξοικειωθούν με το αυτοκίνητο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!