NEA

Mercedes-Benz V-Class και επισήμως!

2014 Mercedes V-Class (1)

Με κομψή σχεδίαση τόσο εντός όσο και εκτός η V-Class παρουσιάστηκε στο Μόναχο πριν από μερικές ώρες…

Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Viano που απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε χώρους και θέσεις επιβατών και στους επαγγελματίες οδηγούς. Ακόμη όμως και αν πρόκειται για ένα όχημα που ουσιαστικά προορίζεται για επαγγελματική χρήση, οι σχεδιαστές έδωσαν την δέουσα σημασία εναρμονίζοντας σχεδιαστικά το αμάξωμα αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου στο πρότυπο της νέας C-Class με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το επιβατικό V-Class έχει μεγάλο βαθμό εξατομίκευσης και αυτό φαίνεται από τις δύο εκδόσεις μεταξονίων (με 3.200 και 3.430 mm) και τα τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος (από 4.895 έως 5.370 mm). Η γκάμα των ντίζελ κινητήρων χωρητικότητας 2,1 lt περιλαμβάνει τις εκδόσεις 200 CDI (με 136 PS και 330 Nm), την 220 CDI (με 163 PS και 380 Nm) και 250 BlueTEC (με 190 PS και 440 Nm). Αργότερα αναμένεται και ο αντικαταστάτης του Vito (της κλειστής επαγγελματικής έκδοσης).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!