ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προϊόντα ανάρτησης Eibach για το νέο Audi A3 saloon

eibach-audi-a3-saloon-2014_1

Το πρόσφατα σχεδιασμένο  Audi A3 δείχνει και έχει τον χαρακτήρα ενός σπορ compact αυτοκινήτου. Η Eibach έχει αναπτύξει μια σειρά από εξαρτήματα ανάρτησης.

Τα ελατήρια Eibach Pro-Kit τονίζουν την αγωνιστική και καθαρή γραμμή του νέου Audi χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους του με αποτέλεσμα ένα ευέλικτο όχημα. Τα Eibach B12 Pro-Kit βρίσκονται σε εξέλιξη και θα περιέχουν ειδικά προσαρμοσμένα Bilstein αμορτισέρ. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται τα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος Eibach Pro-Street-S Coilovers.

Όλα αυτά τα εξαρτήματα ανάρτησης μπορούν να συνδυαστούν με τις αντιστρεπτικές Eibach Anti-Roll-Kit, οι οποίες μειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές και έτσι παρέχουν στο αυτοκίνητο ένα πιο δυναμικό και σπορ χαρακτήρα. Οι υψηλής αντοχής αλουμινίου αποστάτες Pro-Spacer συμπληρώνουν το στήσιμο του Audi A3 saloon και κάνουν την εμφάνιση του ακόμα καλύτερη.

Όλα τα εξαρτήματα ανάρτησης Eibach είναι διαθέσιμα μέσω του επίσημου δικτύου εμπόρων, παραδίδονται με υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτική προστασία και πιστοποιητικό TUV.

www.eibach.gr

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!