NEA

Εν αναμονή της νέας McLaren 650S

McLaren-650S

Ένα τρίτο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη γκάμα της McLaren. Ο λόγος για την 650S, η οποία αποκαλύπτεται σιγά σιγά, ξεκινώντας από ένα… λογότυπο στην ούγια.

Άλλη μία παγκόσμια πρώτη παρουσίαση για την προσεχή έκθεση της Γενεύης θα φιλοξενείται στο περίπτερο της McLaren. Η βρετανική εταιρία, στα πλαίσια επέκτασης της γκάμας της, έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της «βασικής» 12C και της κορυφαίας P1, με ένα ενδιάμεσο μοντέλο που θα δανείζεται στοιχεία και από τις δύο αδερφές της.

Προς στιγμή η McLaren τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι όμως πολύ πιθανό αυτό να φέρει τον ίδιο twin turbo V8 κινητήρα των 3,8 λίτρων που χρησιμοποιεί και η 12C, με αυξημένη ιπποδύναμη 650 ίππων – εξ ου και η ονομασία, 650S. Εάν ισχύει αυτό, τότε λογικά η θέση της θα είναι απέναντι στη Ferrari 458 Speciale.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!