NEA

Τρύπα κατάπιε …οκτώ Corvette [vid]

Όχι δεν είναι αστείο. Και σίγουρα οι υπεύθυνοι του National Corvette Museum δεν γέλασαν όταν είδαν οκτώ από τα εκθέματά τους να τα έχει καταπιεί η γη…

Corvette-hole2Ακούγεται σαν φάρσα αλλά κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του υπευθύνου του μουσείου, που δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στις 5:44 το πρωί από την εταιρία security, για να τον ενημερώσουν ότι οι αισθητήρες κίνησης είχαν ανιχνεύσει μεγάλη δραστηριότητα σε μία από τις σάλες. Πηγαίνοντας εκεί, αντίκρισε ένα θέαμα που θα έχει να θυμάται για καιρό. Έναν κρατήρα διαμέτρου 12 μέτρων και βάθους σχεδόν 10 μέτρων, να έχει ρουφήξει κυριολεκτικά οκτώ από τα εκθέματα.

Corvette-holeΑναλυτικά, επρόκειτο για μία μαύρη Corvette του 1952, ένα PPG Pace Car του 1984, την εκατομμυριοστή Corvette, που παράχθηκε το 1992, μία άλλη, κόκκινη Corvette επετειακή για τα 40 χρόνια του μοντέλου, μία Mallet Hammer Z06 του 2001, την υπ΄ αριθμόν 1,5 εκατομμύριο Corvette, που κατασκευάστηκε το 2009, καθώς και άλλα δύο εκθέματα, δανεικά από τη General Motors. Μια ZR-1 Spyder του 1993 και μία ZR1 “Blue Devil” του 2009.

Το θετικό της ιστορίας είναι ότι η κατάρρευση αυτή έγινε σε ώρα εκτός λειτουργίας και έτσι δεν τραυματίστηκε κανείς. Εκτός ίσως από την περηφάνια των ιθυνόντων, που τώρα έκλεισαν προσωρινά το μουσείο για επισκευές.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!