NEA

Πρόωρη αποκάλυψη για την McLaren 650S!

2014 McLaren 650S leak (1)

Αυτό είναι το μοντέλο που γεφυρώνει την 12C με την εξωτική P1 και θα κάνει παγκόσμιο πρεμιέρα -που αλλού;- στην Γενεύη αρχές Μαρτίου…

Μέχρι να υπάρξει και η επίσημη δημοσίευση στις οθόνες σας βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες της 650S της McLaren η οποία τρίβει τα χέρια της από την ζήτηση που έχουν τα προϊόντα της (με αποκορύφωμα την πανάκριβη P1). Ουσιαστικά, η 650S αποτελεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή της 12C με επιρροές από την P1.

Συγκεκριμένα, ο κινητήρας προέρχεται από την 12C και πρόκειται για τον V8 με χωρητικότητα 3,8 lt και διπλά τούρμπο με την απόδοση αυξημένη από τους 616 στους 650 PS, όπως προδίδει και η ονομασία της 650S. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες υπάρχουν διάφορα αεροδυναμικά καλούδια από την P1, αναβαθμισμένη ανάρτηση, διαφορετικά φρένα και 7τάχυτο διπλόδισκο αυτόματο κιβώτιο.

Προαιρετικά θα υπάρχουν διάφορα στοιχεία από την P1, όπως τα πανάλαφρα καθίσματα από ανθρακονήματα για όσους θέλουν να γράφουν τους χαμηλότερους δυνατούς χρόνους, ενώ όσον αφορά στην τιμή πώλησης αυτή αναμένεται στις περίπου 20.000 στερλίνες παραπάνω από την 12C που κοστίζει 176.000 στερλίνες.

Οπότε υπολογίστε περίπου στις 200.000 στερλίνες (244.000 ευρώ) και αποδώστε τα εύσημα στην βρετανική φίρμα που βρήκε έναν καλό τρόπο για να δημιουργήσει μία «low budget P1» ικανοποιώντας το πελατολόγιο της και φυσικά ενισχύοντας το φιλόπτωχο …ταμείο της!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!