ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτό είναι το ταχύτερο φορτηγό στον κόσμο!

Shockwave - The Worldst Fastest Jet Powered Truck

Για να ακριβολογούμε αυτό είναι το ταχύτερο και βαρέως μεταποιημένο φορτηγό με τρεις τζετ κινητήρες συνολικής ισχύος 36.000 ίππων!

Τι και αν ζυγίζει τέσσερις τόνους! Τρείς κινητήρες τζετ (μετάκαυσης) αποδίδουν συνολικά 36.000 ίππους και αρκούν για να ωθήσουν το Shockwave (της εταιρίας Peterbilt Semi που βρίσκεται στο Τέξας) σε μόλις 6,5 sec για το 0-400 km/h. Η τελική μπορεί να ξεπεράσει τα 601,6 km/h και παρόλη την υπερβολή που μπορεί να περιέχει ένας τέτοιος ισχυρισμός, επιβεβαιώνεται από το βιβλίο Guinness, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

«Είναι μία απίστευτη εμπειρία, δεν μπορείς να την αντιληφθείς αν δεν την ζήσεις» λέει ο οδηγός Neal Darnell. To Shockwave είναι ταχύτερο και από έναν υπερσύγχρονο ιαπωνικό τρένο και εξοπλίζεται με τρεις κινητήρες Pratt & Whitney J34-48 παρμένα από τα εκπαιδευτικά του αμερικανικού ναυτικού T-2 (όπως τα παλαιότερα Τ-2A του 1962 της 120ης πτέρυγας εκπαιδεύσεως στην Καλαμάτα, τώρα πετάνε τα νεότερα T-2 Buckeye).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!