NEA

Στη Γενεύη το Ermini Seiottosei.

Ermini-Seiottosei-2014-Geneva (4)

 

Ελάχιστοι θα γνωρίζουν την ιταλική εταιρία Ermini η οποία έχει να εμφανιστεί στον χάρτη της αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ και μισό αιώνα…

Αυτό θα αλλάξει στο φετινό σαλόνι της Γενεύης όπου η Ermini θα επιστρέψει με ένα νέο μοντέλο με σούπερ σπορ εμφάνιση και μήκος 4,12 μέτρα. Η ονομασία του είναι Seiottosei και σημαίνει 686: όπως και το roadster της εταιρίας πριν από 50 χρόνια αλλά και τα κιλά που ζυγίζει το απόβαρο.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας από την Renault που θα αποδίδει 320 άλογα και αν κρίνει κανείς από την αναλογία 2,15 PS/kg (όπως είπαμε θα ζυγίζει 686 kg), τότε οι επιδόσεις θα είναι εξαιρετικές με το 0-100 σε περίπου 3,5 sec με τελική στα 270 km/h.

H κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω σειραϊκού κιβωτίοπυ 6 σχέσεων, η ανάρτηση είναι τύπου “push road”, τα φρένα της Brembo ενώ το πλαίσιο του Seiottosei αποτελείται από βασικά χαλύβδινα στοιχεία αλλά με μπόλικα ανθρακονήματα σε ότι αφορά στο αμάξωμά του. Περισσότερα μέχρι να φτάσει στο σαλόνι της Γενεύης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!