NEA

Citroen, και CrossTourer έκδοση για το C5.

Citroen C5 CrossTourer 2014 Geneva (1)

H γαλλική εταιρία εμπλουτίζει την γκάμα του C5 με μια νέα έκδοση με off road χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος…

Στην Γενεύη η γαλλική εταιρία θα παρουσιάσει την Cross Tourer εκδοχή του C5 η οποία απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα περιπετειώδης limo βάγκον με off road αέρα. Οπτικά η νέα έκδοση του C5 ξεχωρίζει από τις προεκτάσεις των φτερών και από τις ράγες οροφής, σε συνδυασμό και με τις μεγάλες ζάντες 18 ιντσών. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες, αλλά και η ελαφρώς αυξημένη -κατά 15 mm- απόσταση από το έδαφος.

Το C5 Cross Tourer θα εναντιωθεί σε εφάμιλλου χαρακτήρα μοντέλα όπως είναι τα Skoda Octavia Scout και Opel Insignia Country Tourer. Στην φαρέτρα του έχε να αντιπαραθέσει τις βασικές εκδόσεις HDi 115 των 1600 cc με την υδροπνευματική ανάρτηση Hydroactive III+, η οποία πέρα από αυξημένη άνεση εξασφαλίζει και διαφορετικές αποστάσεις από το έδαφος.

Η υδροπνευματική ανάρτηση ανασηκώνει το αμάξωμα έως και 6 cm από το έδαφος με ταχύτητα έως 10 km/h ενώ μέχρι τα 40 km/h η απόσταση μειώνεται στα 40 mm. Πλούσιος θα είναι και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός με το έξυπνο Traction Control για καλύτερη πρόσφυση σε οδοστρώματα μειωμένης πρόσφυσης ενώ η κορυφαία έκδοση θα είναι η τούρμπο 1.6 με τους 200 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!