ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Που πουλάει περισσότερο η Ferrari;

ferrari sales car models1

Το 2013 η Ferrari σημείωσε πτώση πωλήσεων κατά 5,4% σε μια χρονιά όπου τα ακριβά σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα κινούνται ανοδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες…

ferrari sales car modelsΚαι όταν μιλά κανείς για αναπτυσσόμενες χώρες ο νους πηγαίνει λογικά στην Κίνα (μαζί με Χονγκ Κονγκ και Ταιβάν) ή την Μέση Ανατολή. Και όμως, στις εν λόγω αγορές η Ferrari δεν σημείωσε τον μεγαλύτερο όγκο με μόλις 700 και 599 πωλήσεις αντίστοιχα. Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αποτελούν την γη της επαγγελίας για την ιταλική φίρμα μιας και εκεί πέρυσι κυκλοφόρησαν 2.035 νέες Ferrari. Όσον αφορά στην Ευρώπη, η σημαντικότερη αγορά για τους Ιταλούς ήταν η Μεγάλη Βρετανία (με 677 πωλήσεις), η Γερμανία (652) και η Ιταλία (205).

Τέλος να πούμε πως η μείωση κατά 5,4% ήταν εσκεμμένη και οφείλεται στην μείωση των εκθέσεων των μοντέλων με σήμα το cavallino rampante, ώστε αυτά να γίνουν πιο ακριβοθώρητα. Μία κίνηση που δικαιώνει την επιλογή των Ιταλών μιας και ο τζίρος τους αυξήθηκε κατά 5% στα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ μέσω και της πώλησης 6.922 αυτοκινήτων δίχως να ξεχνάμε πως πίσω από το σήμα κρύβεται μία ολόκληρη βιομηχανία μάρκετινγκ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!