NEA

Το πρώτο teaser του ανανεωμένου Nissan Juke

juke-teaser

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για το city SUV της Nissan. Στην προσεχή έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη εκδοχή του.

Τι έχουμε να περιμένουμε; Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, μεγαλύτερη οικονομία στη χρήση, βελτιώσεις σε διάφορους επιμέρους τομείς και ένα ακόμα πιο ξεχωριστό, νεανικό design. Γενικότητες, ίσως, αλλά η Nissan επιλέγει να κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της. Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του μοντέλου, που όμως δεν αποκαλύπτει και κάτι το ιδιαίτερο.

Μέσα στις επόμενες μέρες και μέχρι τις 4 Μαρτίου, που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια στη Γενεύη, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες εικόνες, που θα αρχίσουν να συνθέτουν σιγά σιγά το πάζλ. Αν πάντως ισχύουν οι φήμες, μία από τις αλλαγές στο ανανεωμένο Juke θα έχει να κάνει με τη γκάμα των κινητήρων και συγκεκριμένα με την προσθήκη του νέου DIG-T υπερτροφοδοτούμενου συνόλου των 1,2 λίτρων και 115 ίππων, με 190 Nm ροπής. Ίδωμεν…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!