NEA

Mini Clubman, το μεγαλύτερο μίνι.

Mini-Clubman_Concept_2014_Geneva (8)

Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο Clubman που θα περάσει στην παραγωγή του χρόνου και θα είναι μεγαλύτερο ακόμη και από το Countryman…

Σε αυτό το πρωτότυπο -που θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης- αναμένεται να βασιστεί το μακρύτερο MINI παραγωγής που έχει υπάρξει ποτέ. Και σε αντίθεση με το απερχόμενο Clubman που δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες της εταιρίας, οι ιθύνοντες αισιοδοξούν σε μια καλύτερη πορεία για το νέο τους μοντέλο.

Για αυτό το λόγο του χάρισαν συμβατική τετράθυρη πρακτικότητα (σ.σ. το απερχόμενο Clubman ήταν τρίθυρο με αντίρροπα ανοιγόμενη πόρτα από την μεριά του συνοδηγού) για τους επιβάτες (μιας και αν προσθέσουμε και τις πίσω οι θύρες φτάνουν τις 6!)  ώστε να αποδεκτό αισθητικά και λειτουργικά ενώ το μήκος του φτάνει στα 4,22 μέτρα και είναι 26 εκ. μακρύτερο. Μάλιστα, είναι μακρύτερο κατά 5,5 εκ. από το Countryman!

Αν και μιλάμε για ένα πρωτότυπο μοντέλο, αυτό που θα δούμε στην παραγωγή τέλη του έτους θα διαφέρει σε μικρό βαθμό όσον αφορά στην σχεδίαση του αμαξώματος. Ωστόσο, η εικόνα στο εσωτερικό θα είναι πιο προσγειωμένη με ντιζάιν που θα παραπέμπει στο νέο MINI. Από το τελευταίο θα προέρχονται και οι 1.500άρηδες 3κύλινδροι τούρμπο βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!