NEA

Και εγένετο η πρώτη BMW M4

bmw-m4-roll-out

Είναι πλέον γεγονός. Η BMW έθεσε ξεκίνησε με την παραγωγή της νέας BMW M4. Μία ακόμα “M” πρόταση έρχεται να προστεθεί στη γκάμα της.

Η κατασκευή της πρώτης Μ4 είναι ένας καλός λόγος για γιορτή, στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Μόναχο. Για να δώσει μάλιστα έναν ακόμα πιο πανηγυρικό τόνο σε αυτό, η BMW κάλεσε τον οδηγό του DTM, Martin Tomczyk, να κάτσει πρώτος πίσω από το τιμόνι της και να την οδηγήσει έξω, μαζί με τον διευθυντή του εργοστασίου, Hermann Bohrer.

Η Μ4 αποτελεί την κορυφαία έκδοση της Σειράς 4. Εφοδιάζεται με ένα TwinPower Turbo εξακύλινδρο σύνολο 3.0 λίτρων, συνολικής απόδοσης 431 ίππων και 550 Nm. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,1 δλ, ενώ η τελική του αυτοκινήτου, στην απλή έκδοση, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ή ανέρχεται στα 280 χλμ./ώρα, για όσες Μ4 φέρουν το M Driver’s Package. Περισσότερες πληροφορίες για τον τυχερό ιδιοκτήτη της πρώτης, χρυσαφί, Μ4 Coupe δεν υπάρχουν, σίγουρα όμως δεν θα αργήσει να χαρεί το νέο του απόκτημα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!