NEA

Alfa Romeo 4C Spider στην παραγωγή.

Alfa_Romeo-4C_Spider_Concept_Geneva_2014 (3)

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες η ανοιχτή εκδοχή της Alfa 4C κάνει πρεμιέρα ως πρωτότυπο μοντέλο στο σαλόνι της Γενεύης…

Αρχές 2015 θα μπει στην παραγωγή η ανοιχτή Alfa Romeo 4C η οποία καταφέρνει να είναι ακόμη ελαφρύτερη (κατά 60 kg σε σχέση με την κουπέ) χάρη σε στοχευμένες ενισχύσεις στο παρμπρίζ και το roll-bar από ανθρακονήματα. Η οροφή έχει αντικατασταθεί από υφασμάτινη ενώ ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο της 4C Spider (που συνεχίζει τη μεγάλη παράδοσης της μάρκας στην κατηγορία) είναι οι ζάντες διαφορετικής διαμέτρου με 18άρες εμπρός και 19άρες πίσω και ελαστικά της Pirelli.

Με το απόβαρο να διατηρείται κάτω από τον ένα τόνο η 4C Spider με τον 1.75 τετρακύλινδρο τούρμπο των 240 PS/350 Nm χρειάζεται μόλις 4,5 sec για το 0-100 ενώ η τελική φτάνει τα 250 km/h. Υπενθυμίζεται πως η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω διπλοσύμπλεκτου κιβωτίου TCT με 6 σχέσεις.

Το μοντέλο που φιγουράρει στην ελβετική έκθεση συνδυάζεται με μια πολλαπλή εξαγωγής από τιτάνιο και απολήξεις από ανθρακόνημα, που έχει σχεδιαστεί από την Akrapovic, εταιρεία γνωστή από το πρωτάθλημα Superbikes αλλά και από τις εξατμίσεις μοτοσυκλετών που κατασκευάζει.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!