NEA

H Porsche στη Retro Classics

Porsche 917-20

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη επιστροφή στο Le Mans, η Porsche κατεβαίνει σε μία ξεχωριστή έκθεση με πέντε από τα «θηρία» της, που γράψανε ιστορία στο θρυλικό αγώνα.

Η έκθεση Retro Classics θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 του μήνα στη Φρανκφούρτη και σκοπό έχει να γιορτάσει τα 120 χρόνια μηχανοκίνητου αθλητισμού, μια ξεχωριστή επέτειο για τους Γερμανούς-και όχι μόνο. Σε αυτή κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν η Porsche και η Daimler.

Ειδκότερα, στο περίπτερο της πρώτης θα φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, μία 356SL του 1951, η εξέλιξή της, 718 W-RS του 1962, η 924 GTP Le Mans του 1981, καθώς και η 911 GT1 του 1998. Αυτή, ωστόσο, που αναμένεται να κερδίσει τα βλέμματα είναι η θηριώδης 917/20 Coupe “Sau” του 1971. Αν τώρα θέλετε περισσότερη συγκίνηση, στο χώρο της έκθεσης θα βρίσκεται ο πολύς Hans Hermann, o πρώτος οδηγός της Porsche που κέρδισε το Le Mans με την 917 και ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής ράλλυ, Walter Rorl, για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!