NEA

Tesla Model E με 21 χιλιάρικα.

tesla-model-e-rendering (1)
Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος για ένα νέο και μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο από το Model S, όπως δήλωσε ο Elon Musk…

Tesla GigafactoryH Tesla σκοπεύει στην κατασκευή ενός εργοστασίου στις ΗΠΑ από το 2017 όπου θα επενδύσει 5 δισ. δολάρια. Στόχος της αμερικανικής εταιρίας είναι η παραγωγή 500.000 ηλεκτροκίνητων μέχρι το 2020 και η ευρύτερη παραγωγή μπαταριών λιθίου ώστε η τιμή να πέσει κατά 30%. Υπό αυτό το πρίσμα, η γκάμα θα επεκταθεί και μετά το Model X (το τετρακίνητο SUV με ένα ηλεκτροκινητήρα ανά άξονα) θα ακολουθήσει το μικρότερο Model E, σύμφωνα με δήλωση του ιδρυτή της Elon Musk.

tesla-model-e-rendering (2)Το Model E θα είναι περίπου 20% πιο μικρό από το Model S, θα κοστίζει περίπου στα 21.000 ευρώ -φυσικά στην αμερικανική αγορά- και θα έχει αυτονομία περίπου στα 320 km. Ο χρόνος φόρτισης θα ξεκινά από 20 λεπτά της ώρας σε δίκτυο ταχυφόρτισης ενώ όπως γίνεται αντιληπτό η εξαιρετικά χαμηλή τιμή πώλησης διαμορφώνεται από τις in-house μπαταρίες. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!