NEA

Έρχεται η Jaguar XE στα μέσα του 2015.

Jaguar-XE-series-01

Ένα μοντέλο που θα αντιμετωπίσει την BMW 3 και την Mercedes C-Class σκοπεύει να λανσάρει του χρόνου η βρετανική φίρμα…

Ακόμη και αν η Jaguar ανήκει στην ινδική Tata η εταιρία καταφέρνει να διατηρεί αναλλοίωτο το βρετανικό στοιχείο που την διαφοροποιεί από το γερμανικό κατεστημένο. Αυτό θα προτάσσει και του χρόνου, όταν θα παρουσιάσει τη νέα σειρά XE που θα χρησιμοποιεί αλουμινένια αμαξώματα με νέα δομή καθώς και με καινούργιους 4κύλινδρους 2λιτρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή απόδοση και την χαμηλή κατανάλωση.

Η Jaguar στέκεται ιδιαίτερα στην αρχιτεκτονική του πλαισίου αποκαλώντας το «μονοκόκ» ενώ τα νέας γενιάς μηχανικά σύνολα θα ονομάζονται «Ingenium» και θα είναι όλα υπερτροφοδοτούμενα. Οι κορυφαίες εκδόσεις θα φτάνουν την τελική ταχύτητα των 300 km/h ενώ οι μικρότερες βασικές θα έχουν εκπομπή CO2, κάτω από τα 100 g/km» σύμφωνα με δηλώσεις του CEO Ralf Speth που έγιναν στη Γενεύη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!