NEA

Τέλος η Ford από το Champions League

ford-logo

Μετά από μία μακρόχρονη συνεργασία 21 ετών, η Ford αποχαιρετά τα μεγάλα σαλόνια της μπάλας. Στη θέση της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα διάδοχος, πιθανά όμως να δούμε τη Hyundai.

Η χορηγία της Ford στο Champions League ξεκίνησε τη σαιζόν 1992-93 και θα ολοκληρωθεί στον φετινό τελικό, στη Λισαβόνα. Σύμφωνα με τον Stephen Odell, Πρόεδρο της Ford Europe «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Ford να κινηθεί προς μία νέα κατεύθυνση, καθώς επιταχύνουμε τα λανσαρίσματα νέων μοντέλων στην ευρωπαϊκή αγορά, με περισσότερες από 25 νέες αφίξεις στα επόμενα πέντε χρόνια».

Η UEFA από την πλευρά της ευχαρίστησε τη Ford για την πολυετή αυτή συνεργασία. Ο Guy-Laurent Epstein, marketing director της UEFA Events SA ανέφερε «Η Ford είναι χορηγός του UEFA Champions League από την έναρξη του θεσμού, την περίοδο 1992-1993 και έχει σε μεγάλο βαθμό βοηθήσει τον ανταγωνισμό να αυξηθεί κατά τα τελευταία 21 χρόνια, μέσα από ένα τεράστιο ποσό διαφημιστικών εργασιών και δραστηριοτήτων».

«Ήταν μία πολύ καλή και αμοιβαία επωφελής συνεργασία. Η σύνδεση με τον μεγαλύτερο παγκοσμίως θεσμό ποδοσφαιρικών συλλόγων παρείχε μια ιδανική πλατφόρμα για την επαφή με εκατομμύρια οπαδούς και την προώθηση κοινών αξιών. Η UEFA θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Ford για την τεράστια αφοσίωση και την υποστήριξή της για πάνω από δύο δεκαετίες».

Κατά καιρούς η Ford έχει προωθήσει διάφορα μοντέλα μέσα από το θεσμό του Champions League. Μερικά από αυτά είναι τα Fiesta, Focus, S-MAX, Kuga και Mondeo. Φέτος είναι η χρονιά της Mustang και με αυτό το ιδιαίτερο μοντέλο θα αποχαιρετίσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου… Τη θέση της Ford δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποια εταιρία θα πάρει, το πιο πιθανό όμως είναι από του χρόνου να δούμε τη Hyundai.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!