NEA

Ferrari, ετοιμάζει νέο πάρκο το 2016.

Ferrari Land in PortAventura resort in Spain 2016 (1)

 Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε τα πλάνα της σχετικά με την κατασκευή ενός νέου θεματικού πάρκου το 2016 κοντά στην Βαρκελώνη.

Ferrari Land in PortAventura resort in Spain 2016 (3)Ίσως να γνωρίζετε την ύπαρξη του γνωστού θεματικού πάρκου ψυχαγωγίας «Ferrari World» στο Άμπου Ντάμπι το οποίο στο πρότυπο ενός mall διαθέτει καταστήματα, ιταλικά εστιατόρια, εντυπωσιακά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους που σχετίζονται με την ταχύτητα και την Φόρμουλα 1 κ.α. Ένα ανάλογο πάρκο έχει δρομολογήσει η Ferrari στην περιοχή PortAventura, κοντά στην Βαρκελώνη, με προβλεπόμενο έτος έναρξης λειτουργίας το 2016.

Ferrari Land in PortAventura resort in Spain 2016 (2)Το νέο πάρκο θα έχει συνολική έκταση 75.000 τ.μ., με πεντάστερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο και το ταχύτερο και ψηλότερο εναέριο «τρενάκι» (σε ελεύθερη πτώση) στην γηραιά ήπειρο προσομοιώνοντας την επιτάχυνση και τα g ενός μονοθεσίου. Επίσης θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένη πίστα σε προδιαγραφές καρτ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το τρενάκι στο Αμπού Ντάμπι μπορεί να επιταχύνει στα 240 km/h σε μόλις 4,9 sec (!) τρέχοντας σε μια διαδρομή 2,07 km με μέγιστο ύψος στα 52 μέτρα πάνω από το έδαφος!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!