NEA

To Opel Astra OPC EXTREME σε δράση [vid]

1298534322462563447

Ένα video αποκαλυπτικό των δυνατοτήτων του ισχυρότερου Astra που έγινε ποτέ ever έδωσε στη δημοσιότητα η Opel, με το αυτοκίνητο να γυρνάει στο φυσικό του περιβάλλον, στην πίστα.

To Opel Astra OPC EXTREME αναμένεται να παραχθεί το 2015, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, από 50 έως 300, ανάλογα με τη ζήτηση. Κάτω από το καπό θα κρύβει ένα turbo δίλιτρο σύνολο, απόδοσης 300 ίππων. Η κίνηση θα μεταδίδεται στο μπροστινό άξονα, μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων και ενός εξελιγμένου διαφορικού περιορισμένης ολίσθισης.

Χάρη στην εκτεταμένη χρήση ελαφρών κραμάτων και ανθρακονημάτων, το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου θα είναι κατά 100 κιλά χαμηλότερο από τις συμβατικές εκδόσεις. Την «πολεμική» εικόνα συμπληρώνει το roll bar και τα αγωνιστικά καθίσματα της Recaro με τις ζώνες 6 σημείων.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!