ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστραλίας, αποκλείστηκε ο Daniel Ricciardo.

DANIEL-RICCIARDO-OUT

Η Red Bull προσγειώνεται άσχημα καθώς ο Αυστραλός της πιλότος χάνει την δεύτερη σχέση λόγω της μεγαλύτερης από τον προβλεπόμενη ροή καυσίμου…

Μεγάλη απογοήτευση για την Red Bull αλλά και τους Αυστραλούς που έμαθαν πως ο Daniel Ricciardo χάνει την 2η θέση λόγω της αυξημένης στιγμιαία ροής του καυσίμου από τον κινητήρα της Renault στην RB10 καθώς προβλέπεται όριο 100 kg/h. Το όριο αυτό έχει οριστεί ώστε να μην αυξάνεται πολύ η απόδοση των κινητήρων και το πρόβλημα της κατανάλωσης είχε επισημανθεί από τις δοκιμές αλλά από ότι φαίνεται η χαρτογράφηση του κινητήρα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο όριο.

MAGNUSSEN IN AUSTRALIA 2dΈτσι, μετά τον αποκλεισμό του Ricciardo o Kevin Magnussen (στην διπλανή φωοτγραφία) ανεβαίνει αυτόματα ψηλότερα και κατά ένα σκαλί στο βάθρο. Τι καλύτερο για τον νεαρό Δανό που στο πρώτο του αγώνα στην F1 κατακτά μια τόσο μεγάλη διάκριση με τον Jenson Button να ακολουθεί στην 3η θέση και βαθμολογικά να ανεβαίνει και η υπόλοιπη 7άδα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!