NEA

Ποιο είναι το πιο ισχυρό SUV στον κόσμο;

Bentley teases first ever SUV due in 2016

Για να ακριβολογούμε, ακόμη δεν είναι αλλά θα γίνει όπως δηλώνει η ίδια η Bentley που θα ρίξει στην παραγωγή ένα SUV με W12 κινητήρα!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το ισχυρότερό και πολυτελέστερο SUV που έχει υπάρξει ποτέ και που θα μπει στην παραγωγή το 2016, όπως δήλωσε και επίσημα η Bentley. Στην φωτογραφία διακρίνεται η χαρακτηριστική μάσκα της βρετανικής φίρμας που μας παραπέμπει στο πρωτότυπο EXP 9 F που είχαμε δει στην Γενεύη αφήνοντας ανάμεικτες εντυπώσεις. Καλό θα είναι, πάντως, το SUV παραγωγής να μην είναι αισθητικά τόσο κακόγουστο…

Το σίγουρο είναι ότι οι οικονομικά εύρωστοι θα σπεύσουν να αγοράσουν ένα SUV που θα είναι πολυτελέστερο της Porsche Cayenne. Μάλιστα, η Bentley λέει πως έχει ήδη δεχτεί 2.000 προ παραγγελίες από άτομα που δεν έχουν δει καν το αυτοκίνητο με τους Βρετανούς (ή καλύτερα τους Γερμανούς, μιας και η Bentley ανήκει στο VW Group) να τρίβουν τα χέρια τους και να υπολογίζουν στις 3.000 πωλήσεις τον χρόνο.

Φυσικά ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων θα απορροφηθεί από την Κίνα ενώ πέρα από την κλασική έκδοση με τον 12κύλινδρο διάταξης W, αργότερα το 2018 θα υπάρξει και υβριδική έκδοση. Για την ώρα οι φήμες λένε πως το SUV θα παράγεται τμηματικά στην Σλοβακία ενώ θα συναρμολογείται στην Αγγλία. Ε, κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί και ο τίτλος της βρετανικής φίρμας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!