NEA

Porsche Boxster & Cayman GTS με 340 άλογα.

Porsche Boxster and Cayman GTS (1)

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης, τον επόμενο μήνα, θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση οι κορυφαίες εκδόσεις των Boxster & Cayman.

Με τα διακριτικά GTS, που σηματοδοτούν τις κορυφαίες εκδόσεις Porsche, θα κάνουν πρεμιέρα επί αμερικανικού εδάφους οι αντίστοιχες και κορυφαίες εκδόσεις των Cayman & Boxster. Και στις δύο περιπτώσεις ο 6κύλινδρος boxer των 3,4 lt έχει αναβαθμιστεί κατά 15 PS και 10 Nm σε σχέση με τις εκδόσεις S. Έτσι, η ισχύς της Boxster GTS ανέρχεται στους 330 PS και στα 370 Nm αντίστοιχα η Cayman αποδίδει 340 PS και 380 Nm.

Στις εκδόσεις με το προαιρετικό κιβώτιο PDK με 7 σχέσεις το 0-100 για την Boxster GTS πραγματοποιείται σε 4,7 sec (τελική 279 km/h) ενώ η Cayman GTS χρειάζεται 4,6 sec. Τέλος, να πούμε πως οι εκδόσεις GTS είναι λογικά ακριβότερες από τις S, θα πωλούνται στην Ευρώπη από τον Μαίο και θα έχουν στάνταρ το PASM, το πακέτο Sport Chrono και φυσικά θα διαφοροποιούνται αισθητικά από τις «GTS» λεπτομέρειες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!