ΑΓΩΝΕΣ

Πρώτες δοκιμές για το Toyota Yaris WRC [vid]

H Toyota δοκιμάζει το αγωνιστικό της Yaris πάνω στο οποίο θα βασιστεί το αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετάσχει σε μερικά χρόνια στο WRC…

WRC Toyota Yaris First Tests in TuscanyΗ Toyota προετοιμάζεται για την είσοδό της στο πρωτάθλημα WRC αλλά κάτι τέτοιο υποθέτουμε πως θα γίνει το 2016-17 που θα ισχύσουν οι νέοι κανονισμοί αλλά και που ίσως να συνδυαστεί με το λανσάρισμα του νέου Yaris. Στο βίντεο βλέπετε ένα αγωνιστικό να δοκιμάζεται στην Τοσκάνη, στην Ιταλία, με το αμάξωμα του τωρινού Yaris.

Το πλήρωμα ενδέχεται να είναι ο Stephane Sarrazin, γνωστός από το 24ώρο αγώνα του Le Mans όπου πέρυσι κατείχε την 2η θέση με Toyota TS030 Hybrid και με μεγάλη εμπειρία στα ράλι. Ο άλλος οδηγός θα είναι ο Sebastian Lindholm, ξάδελφος του Marcus Gronholm με εμπλοκή στα ράλι από το 1985 και με αρκετές διακρίσεις στην Φινλανδία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!