NEA

Οι σχεδιαστές της Maserati Alfieri [vid]

Maserati-Alfieri_Concept_2014_100_48

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων της φίρμας οι σχεδιαστές της Maserati παρουσίασαν πρόσφατα ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο. Δείτε τι λένε γι΄ αυτό.

Ο μεν Lorenzo Ramaciotti επί κεφαλής σχεδιαστής του ομίλου Fiat Chrysler δηλώνει ότι η Alfieri -που παρουσιάστηκε στο σαλόνι της Γενεύης– δίνει το στίγμα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη Maserati στιλιστικά στο μέλλον, ασχέτως αν το συγκεκριμένο θα περάσει τελικά σε παραγωγή.

Ο Marco Tencone, αρχισχεδιαστής της εταιρίας μας λέει ότι θα μπορούσε η ALFIERI να κυκλοφορήσει χωρίς να αλλάξουν πολλά στοιχεία από την αρχική της εμφάνιση. Όσο για τον Giovanni Ribotta, υπεύθυνο του εξωτερικού σχεδιασμού, αναλύει την όλη διαδικασία που ακολούθησε. Για το ταλέντο των Ιταλών στο σχεδιασμό δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!