NEA

Πράσινο φως για την BMW X7.

BMW-X5_2014_1112

 

Η SUV σειρά της BMW θα διευρυνθεί προς τα πάνω με την προσθήκη ενός νέου μοντέλου που θα λανσαριστεί το 2017.

Με κύριο στόχο την αμερικανική και την κινέζική αγορά η BMW έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή ενός μεγαλύτερου -από την BMW X5– μοντέλου που θα κατασκευάζεται στο Spartanburg (στη νότια Καρολίνα) από τα τέλη του 2016 με ετήσια παραγωγή στις 450.000 μονάδες. Η BMW X7 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 7θέσια και θα βασίζεται στην πλατφόρμα της επόμενης Σειράς 5 και 7.

Παράλληλα με την ανακοίνωση για την X7 η BMW επιβεβαίωσε στο κοντινό μέλλον και την παραγωγή μίας τετρακίνητης plug-in έκδοσης για την X5. Μία πρώτη γεύση μας είχε δώσει το πρωτότυπο X5 eDrive με τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα. Το concept car είχε έως 30 km ηλεκτρική αυτονομία με μέση κατανάλωση στα 3,8 lt/100km και 0-100 σε λιγότερο από 7 sec. Περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και η υβριδική X5 παραγωγής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!