NEA

BMW X3 & 5άρα με 1.600άρη κινητήρα!

BMW 520i AT X3 sDrive 20i

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε νέες φτηνότερες εκδόσεις με τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.600 κ.εκ. με ισχύ 170 ίππους.

Το downsizing συνεχίζεται και εκτείνεται σε μεγαλύτερα μοντέλα από εκείνα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πριν από μερικά χρόνια. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι νέες εκδόσεις μικρού κυβισμού ταιριάζουν γάντι στο προφίλ της ελληνικής αγοράς δίχως να πτοούνται από πλευράς επιδόσεων.

Έτσι, μετά την Mercedes E-Class διαθέσιμη θα είναι η ευθέως ανταγωνιστική έκδοση 520i (AT) με τούρμπο 1.600άρη κινητήρα και με αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο, αποκτώντας σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την μέχρι πρότινος βασική δίλιτρη 520i (με τους 184 ίππους).

Με τον ίδιο συνδυασμό του 1.6 TwinPower Turbo (το μοτέρ χρησιμοποιείται και στις 116i και 320i) και του αυτόματου κιβωτίου εξοπλίζεται και η έκδοση Χ3 sDrive20i (ΑΤ) η οποία έχει την κίνηση μόνο στον πίσω άξονα. Οι τιμές πώλησης για την X3 sDrive 20i (ΑΤ) ξεκινούν από 41.370€ και για την 520i (ΑΤ) που διατίθεται μόνο σε σεντάν αμάξωμα από 44.520€ (τιμές με απόσυρση).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!