NEA

Peugeot Exalt με αμάξωμα στον …αργαλειό.

Peugeot Exalt saloon concept revealed

To πρωτότυπο Exalt είναι ένα πραγματικό πρωτότυπο μιας και μέρος από το αμάξωμά του είναι από ύφασμα!

Με επιρροές από το Onyx, το Exalt που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Πεκίνου είναι ένα εντυπωσιακό τετράθυρο κουπέ το οποίο -κατά δήλωση της εταιρείας- η φωτογραφία που βλέπετε «στάλθηκε κατά λάθος» στον Τύπο (το γαλλικό κυρίως). Βέβαια, με τόσες διαρροές ο νους μπορεί και να πηγαίνει στην στημένη διπλή προβολή μιας και αργότερα αναμένονται και τα πλήρη στοιχεία.

Για την ώρα, η πρώτη διαρρέουσα φωτογραφία μας δείχνει ένα δίχρωμο αμάξωμα -όπως και στο 308R- με το μπορντό(;) χρώματος πίσω μέρος να είναι καλυμμένο από ανθεκτικό ύφασμα που λέγεται «Shark Skin» (δέρμα καρχαρία). Αντίστοιχα …κοφτερές επιδόσεις εξασφαλίζει ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης με 340 άλογα, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για αυτό όσο και το Exalt συνολικά θα ανακοινωθούν με την επίσημη πρεμιέρα του στην κινεζική πρωτεύουσα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!