NEA

Ανανέωση για το VW Jetta.

2015 Volkswagen Jetta facelift (3)

Το μικρότερο σεντάν της VW είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην αμερικανική αγορά, για αυτό και η πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη…

2015 Volkswagen Jetta facelift (2)Στην Ευρώπη μπορεί να κινείται κάτω από την σκιά του μεγαλύτερου Passat αλλά στις ΗΠΑ παραμένει διαχρονικά ένα best seller και κάπως έτσι δικαιολογείται η παγκόσμια πρεμιέρα της facelift εκδοχής του στη Νέα Υόρκη. Ένα facelift που περιλαμβάνει επανασχεδιασμένα άκρα του αμαξώματος με πιο «καθαρά» και διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα με LED ημέρας και βελτιωμένη αεροδυναμική.

2015 Volkswagen Jetta facelift (4)Η τελευταία είναι περίπου 10% καλύτερη και επιτεύχθηκε με μικρές επεμβάσεις στις γρίλιες της μάσκας, που σε κάποιες εκδόσεις θα είμαι μετακινούμενες (στο υβριδικό είναι μερικώς καλυμμένες), στην καινούργια διαμόρφωση των φτερών, αλλά και στην κάλυψη του δαπέδου. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με καινούργια όργανα, νέες επενδύσεις και διαφοροποιήσεις στο διάκοσμο.

2015 Volkswagen Jetta facelift (5)Σε ότι αφορά τους κινητήρες όλη η γκάμα έχει αναβαθμιστεί με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης και τον περιορισμό της εκπομπής ρύπων, ενώ προστίθεται και ο νέος 2λιτρος ντίζελ 150 ίππους και 320 Nm ροπής. Αναβαθμισμένα είναι φυσικά και τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, ενώ η διάθεση του ανανεωμένου Jetta στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!