NEA

Λανθάνουσα ανανέωση για το MINI Countryman.

MINI Countryman New York 2014 (6)
Με αλλαγές που περνούν σχεδόν απαρατήρητες θα κάνει την εμφάνισή του το ανανεωμένο Countryman στη Νέα Υόρκη.

Το Countryman περνά από μία ακόμη ανανέωση που εστιάζει κυρίως στον αισθητικό τομέα όπου ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού συναντάμε νέα μάσκα, προβολάκια LED, ποδιές για εκτός δρόμου, νέας σχεδίασης ζάντες κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχουν μικρές αλλαγές στον πίνακα οργάνων και χρώμιο στον επιλογέα ταχυτήτων ενώ το σύστημα infotainment έχει δεχθεί κάποιες αναβαθμίσεις.

Φυσικά, υπάρχουν νέοι χρωματικοί συνδυασμοί και επενδύσεις ενώ σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάποια αλλαγή πέρα από την μικρή αύξηση της ισχύος του Countryman S στους 190 ίππους και στα 240 Nm ροπής. Οι πωλήσεις του ανανεωμένου MINI Countryman ξεκινούν το καλοκαίρι στην Ευρώπη.

Άσχετο-σχετικό: οι συγκρατημένες πωλήσεις των Coupe, Roadster και Paceman προσανατολίζουν την εταιρία να μην τα ανανεώσει με νέα μοντέλα όταν επέλθει ο κύκλος ζωής τους. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως και τα τρία μοντέλα θα αντικατασταθούν από ένα νέο ολοκαίνουργιο σπορ μοντέλο που θα δούμε τέλη 2015 με αρχές 2016.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!