NEA

VW Midsize Coupe, μικρό κουπέ με στιλ CC.

Volkswagen New Midsize Coupe concept design sketch (1)

Στο Πεκίνο η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ένα τετράθυρο κουπέ, μικρότερο από το Passat CC.

Φουντώνουν οι φήμες γύρω από ένα κόμπακτ κουπέ που θα μπορούσε να αποτελέσει τον Golf CC (ή ακόμη και Jetta CC). Προς το παρόν, αυτά είναι τα σκίτσα του Midsize Coupe που έδωσε στη δημοσιότητα η VW, ένα τετράθυρο κουπέ με μήκος 4,60 μέτρα (είναι λίγο μικρότερο από το Jetta) και με φάρδος 1,84 μέτρα (φαρδύτερο και από το Passat!).

To χαμηλό ύψος (1,41 μέτρα) σε συνδυασμό με τις 20άρες ζάντες και τα τονισμένα φτερά δημιουργεί ένα συμπαγές στο μάτι σύνολο ενώ χαρακτηριστικό της εικόνας είναι και το μεγάλο καπό. Αντίθετα, η πόρτα του πορτμπαγκάζ (με 500 λίτρα) είναι μικρή και κόμπακτ ενώ το εσωτερικό παραπέμπει σε μία σπορ εκδοχή του Golf. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 2.0 TSI του Golf GTI με τους 220 ίππους. Με το 7άρι κιβώτιο DSG η διαδικασία του 0-100 ολοκληρώνεται σε 6,5 δλ. με τελική ταχύτητα στα 244 χλμ/ώρα και μέση κατανάλωσή στα 6,4 λτ./100 χλμ.

Volkswagen Golf R 400 conceptΑξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια έκθεση η VW θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Golf R 400 που θα αποδίδει 400 άλογα και 450 Nm ροπής με τον κινητήρα να παραμένει άγνωστος. Πάντως, η γερμανική εταιρία ανακοινώνει πως το R 400 θα είναι ταχύτερο κατά ένα ολόκληρο δευτερόλεπτα το Golf R με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 3,9 δλ. και την τελική να φτάνει τα 282 χλμ/ώρα. Περισσότερα με την έναρξη της έκθεσης του Πεκίνου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!