NEA

Η «κλούβα» της VW σε ρόλο τροχόσπιτου

Dub box Limited

Η Κλούβα της VW, ένα από τα πιο κλασικά βαν όλων των εποχών, μπορεί να μην παράγεται πλέον, αλλά το διαχρονικό της σχήμα θα εξακολουθεί να υφίσταται στους δρόμους και υπό τη μορφή τροχόσπιτου.

Η βρετανική εταιρεία Dub Box λοιπόν κατασκευάζει τροχόσπιτα ή καντίνες, το σχήμα των οποίων είναι ακριβώς αυτό της θρυλικής Κλούβας, ενώ είναι διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις. Την κανονική με μήκος 4,89 μέτρων και βάρος μόλις 600 κιλών προκειμένου να μπορεί να ρυμουλκηθεί και από σχετικά μικρά αυτοκίνητα και την Shortie, που δεν ξεπερνά τα 2,70 μέτρα και διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μια μίνι κουζίνα, ένα τραπέζι κι ένα ψυγειάκι.

Η Shortie κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ και στα εξτρά περιλαμβάνονται θέρμανση, οροφή που ανασηκώνεται κ.λπ., ενώ η κανονική έκδοση του τροχόσπιτου με τη ρετρό εμφάνιση κοστίζει περίπου 17.000 ευρώ. Αν πιάνουν τα χέρια σας η πρώτη είναι διαθέσιμη και ως κέλυφος, έναντι 6.000 ευρώ και μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό όπως εσείς θέλετε…

Με τη συνεργασία του carzine.gr

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!