NEA

F1, οι κυρίες των πιλότων!

2353464532433425665

Δείτε ένα μικρό αφιέρωμα στις όμορφες συνυπάρξεις των πιλότων της Formula 1. Εσείς ποια πιστεύετε πως είναι η καλύτερη;

678785648679678Μπορεί να μην έχουν τόση δημοσιότητα όσο οι WAGS, οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών -ο όρος αναφερόταν στις συζύγους των παικτών της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του 2006, αλλά πλέον έχει γενικευθεί- αλλά οι κυρίες των πιλότων της F1 σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Κάποιες είναι φυσικά πιο γνωστές με top στον τομέα αυτό την ex- Pussycat Nicole Scherzinger (Lewis Hamilton) και αμέσως μετά τη Jessica Michibata (Jeson Button), κάποιες λιγότερο και άλλες καθόλου, μερικές δίνουν συχνά το παρόν στα πιτ, μερικές σπάνια και κάποιες καθόλου. Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

HAMILTON-SCHERZINGER-1Lewis Hamilton- Nicole Scherzinger. Πρόκειται για μια σχέση on- off, μιας και ο ρυθμός που χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν είναι πολύ γρήγορος. Η ex- Pussycat Nicole είναι μάλλον μεγαλύτερη ντίβα από τον Lewis, δίνει όμως συχνά πυκνά το παρόν στα πιτ. Πολλές φορές χωρίς να κάνει προσπάθεια να κρύψει τις εντυπωσιακές καμπύλες της…

Sebastian-Vettel-Hanna-PrateR-3Sebastian Vettel- Hanna Prater. O τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι μαζί με τη Hanna Prater από το σχολείο. Η γερμανίδα Hanna είναι σπάνια εικόνα στα πιτ, μια και δεν ακολουθεί σχεδόν ποτέ το Sebastian. Τώρα θα έχει ακόμα μια δικαιολογία, καθώς πρόσφατα έγινε μητέρα…

1Jenson Button- Jessica Michibata. Το όμορφο μοντέλο έχει καταγωγή από την Ιαπωνία (από την πλευρά της μητέρας της) και την Αργεντινή (ο πατέρας της) και παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της είναι συχνά στο πλευρό του Jenson Button, με τον οποίο και πρόσφατα αρρεβωνιάστηκε.

ALONSO-DASHA-KAPUSTINA-1Fernando Alonso- Dasha Kapustina. Μοντέλο, αλλά της κατηγορίας των καχεκτικών είναι και η κοπέλα του Fernando Alonso, που λέγεται Dasha Kapustina και είναι Ρωσίδα. Για χάρη της ο Alonso χώρισε από την Ισπανίδα τραγουδίστρια Raquel del Rosario, με την οποία ήταν παντρεμένος πέντε χρόνια.

Nico-Rosberg-Vivian-Sibold-1Nico Rosberg- Vivian Sibold. O πιλότος της Mercedes θα παντρευτεί το καλοκαίρι την Vivian Sibold, με την οποία γνωρίζονται από μικρά παιδιά, καθώς οι γονείς τους είναι φίλοι. Η Vivian Sibold είναι σχεδιάστρια και μάλλον επιμελείται και την εμφάνιση του Nico, που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του πατέρα του Keke, που είναι αρχοντοχωριάτης…

SUTIL-JENNIFER-BECKS-1Adrian Sutil- Jennifer Becks. Η όμορφη Jennifer Becks είναι αρκετό καιρό μαζί με τον Adrian Sutil και δεν τον αφήνει σχεδόν ποτέ μόνο. Η Γερμανίδα, αν κρίνουμε και από το μπλουζάκια που φοράει πρέπει να είναι η πιο φανατική οπαδός του πιλότου της Force India. ___ ____ ___ __ __ __ __ ___ ___.

MASSA-RAFAELA-BASSI-1Felipe Massa- Anna Rafaela Bassi. Ο μικρόσωμος βραζιλιάνος παντρεύτηκε την επίσης βραζιλιάνα Anna Rafaela Bassi -στην οικογένειά της ανήκει η εταιρεία ρούχων Guarana Brazil- το 2007 και έχουν ένα παιδί. Η βραζιλιάνα έχει περάσει όλα τα πάνω και κάτω της καριέρας του Massa, ενώ στους κύκλους της F1 όλοι θυμούνται την ατάκα της μετά την ήττα του άντρα της στο τελευταίο GP της σαιζόν 2008, όταν και έχασε το πρωτάθλημα από τον Lewis Hamilton: «Felipe, την άλλη φορά πρέπει να είσαι λίγο πιο γρήγορος»… Καλά που δεν του είπε και που να αλλάζει ταχύτητες…

MARION-JOLLES-3Romain Grosjean- Marion Jolles. Η Marion Jones ήταν δημοσιογράφος της γαλλικής τηλεόρασης και με αυτήν της την ιδιότητα κυκλοφορούσε στα πιτ. Όπου και γνώρισε τον Romain Grosjean, με τον οποίο πλέον έχει και ένα παιδί.___ ____ ___ __ __ __ __ ___ ___.

Pastor-Maldonado-Gabriella-TarkanyPastor Maldonado- Gabriella Tarkany. Η Gabriella Tarkany είναι κλασική λατίνα, τραγουδίστρια και δημοσιογράφος και εδώ και μια πενταετία μαζί με τον Pastor Maldonado. Για χάρη του μάλιστα μετακόμισε από τη Βενεζουέλα, πατρίδα και των δύο, στην Ιταλία. Παντρεμένοι πλέον και με ένα παιδί. ___ ____ ___ __ __ __ __ ___ ___.

Esteban-Gutierrez-Paula-Ruiz-1Esteban Gutierrez- Paula Ruiz. Παπούτσι από τον τόπο του και για τον Esteban Gutierrez, μιας και η κοπέλα του Paula Ruiz, με την οποία είναι εδώ και μερικούς μήνες μαζί, είναι από το Μεξικό. Και φανατική του Twitter… ___ ____ ___ __ __ __ __ ___ ___ ___ __ ___ . ___ __ ___ .

Emilia-Pikkarainen-1Valtteri Bottas- Emilia Pikkarainen. Η Emilia Pikkarainen –σε αντίθεση με αυτό του Bottas το όνομά της κάνει μπαμ ότι είναι φινλανδικό- είναι σταρ στη χώρα του Βορρά, μιας και είναι κολυμβήτρια με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. ___ ____ ___ __ __ __ __ ___ ___.

Petra Silander-Jean-Eric Vergne-1Jean-Eric Vergne- Petra Silander. H σουηδέζα Petra Silander που είναι μαζί με τον Jean-Eric Vergne είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα πιτ της F1. Μάλλον δεν χρειάζονται εξηγήσεις γιατί… ___ __ ___ .___ __ ___ . ___ ____ ___ __ __ __ __ ___ ___ ___ .

HUELKENBERG-LAURANico Hülkenberg- Laura. Για την κοπέλα του Nico Hülkenberg δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα, πέρα από το ότι τη λένε Laura και είναι αστυνομικός… Τουλάχιστον θα του σβήνει καμία κλίση… ___ ____ ___ __ __ __ __ ___ ______ __ ___.. _ ___.. _ ___.. _ ___.. _ ___.. _ ___.. _ ___.. _ ___..

CHILTON-CHLOE-ROBERTS-1Max Chilton- Chloe Roberts. Η κοπέλα του Max Chilton δεν είναι μοντέλο, παρότι δεν της λείπουν τα απαιτούμενα σωματικά προσόντα. Είναι φοιτήτρια και σπουδάζει Ιστορία της Τέχνης… __ ___ ____ ___ _ __ __ ___ ___. __ ____ ___ _ __ __ ___ ___. ___ _ __ __ ___ ___.___ _ __ __ ___ ___.

SUSSIE-WOLFF-1Susie Wolff- Toto Wolff. Εδώ μιλάμε για τον κύριο της κυρίας, που είναι η οδηγός δοκιμών της Williams, αλλά όπως μπορείτε να δείτε τα προσόντα της Σκωτσέζας δεν εξαντλούνται σε αυτό. Ο άντρας της Toto Wolff είναι ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes Toto Wolff.

Ένα όμορφο ξεκίνημα για το 2014!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!