NEA

H BMW M4 Safety Car για το DTM.

BMW-M4-Coupe-DTM-Safety-2014 (7)

Η βαυαρική εταιρία παρουσιάζει ένα ακόμη από τα πολλά αυτοκίνητα ασφαλείας, τα γνωστά safety car που μπαίνουν στην πίστα για να βάλουν τάξη όταν κάτι πάει στραβά…

BMW-M4-Coupe-DTM-Safety-2014 (8)Με παραπλήσια εμφάνιση και στιλ όπως η M6 Gran Coupe για το MotoGP, στις οθόνες σας βλέπετε την M4 Coupe που θα αναλάβει τον ρόλο του safety car στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού (DTM ή Deutsche Tourenwagen Masters). Θα υπάρξουν οκτώ τέτοια μοντέλα τα οποία θα μπαίνουν στην πίστα (π.χ. όταν συμβαίνει κάποιο ατύχημα) για να κοντρολάρουν την ταχύτητα των οδηγών. Κάτω από το φανταχτερό αμάξωμα της M4 Safety Car -με τα αρκετά φτιαξίδια όπως μπορείτε να δείτε από την διπλανή φωτογραφία και φυσικά με κλωβό ασφαλείας στο εσωτερικό- έχει διατηρηθεί ο γνωστός 3λιτρος 6κύλινδρος τούρμπο με τους 431 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!