NEA

Ο Tommi Makinen οδηγεί το νέο Subaru WRX STI [vid]

MAKINEN-DRIVES-NEW-SUBARU-WRX-STI-1

Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC οδηγεί το νέο WRX STI…

MAKINEN-DRIVES-NEW-SUBARU-WRX-STI-11Μέχρι την Καλιφόρνια και την πίστα Buttonwillow Racewayτ αξίδεψε ένας από τους καλύτερους οδηγούς στα ράλι που έχει συνδέσει το όνομα του με τους τέσσερις συνεχόμενους τίτλους (1996-97-98-99) με την Mitsubishi και το αγωνιστικό Lancer Evolution. Ποιος ξέρει, προσχωρώντας στο …αντίπαλο στρατόπεδο των πάλαι καλών καιρών,  ίσως να θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα σχετικά με τον υβριδικό προσανατολισμό της Mitsubishi, σε αντίθεση με την Subaru που διατηρεί την κλασική συνταγή.

Πάντως, ο Makinen είχε οδηγήσει και πέρυσι σε πρωτότυπη μορφή το WRX STI στο Nurburgring και στο βίντεο δηλώνει πως “πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις λάθη με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Έχουν κάνεις πολύ καλή δουλειά», είπε ο πολυ-πρωταθλητής των ράλι και συνέχισε λέγοντας «πάντα πηγαίνουν ένα βήμα πιο μπροστά κι αυτό είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που σε παρακινεί να πας όλο και πιο γρήγορα».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!