NEA

Skoda Yeti για Extreme καταστάσεις.

Skoda-Yeti-Extreme-2014 (3)

Με αγωνιστική διάθεση και εμφάνιση θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το Yeti Extreme στο Wörthersee. Θα μπορούσε και στους δρόμους…

Skoda-Yeti-Extreme-2014 (2)Στην Αυστρία και σε ένα μίνι φεστιβάλ (28-31 Μαΐου) με βελτιωμένα αυτοκίνητα, η Skoda θα παρουσιάσει μαζί με το CitiJet την έκδοση Extreme του Yeti η οποία ξεχωρίζει από τα φουσκωμένα φτερά και γενικότερα την πιο race εμφάνιση. Το όλο στιλ διακοσμούν «φωσφοριζέ» πινελιές στην οροφή, στις ζάντες και σε διάφορα άλλα σημεία, καθώς και στο εσωτερικό. Κάτω από το καπό υπάρχει 1.800άρης TSI που για την περίσταση αποδίδει 150 ίππους με τα φρένα να προέρχονται από το Octavia RS.

Skoda-Yeti-Extreme-2014 (1)Πέρα από τους χρωματικούς συνδυασμούς που διασκεδάζουν το εσωτερικό υπάρχουν και τέσσερα μπάκετ καθίσματα Recaro μαζί με μεταλλικό δάπεδο -αντί για μοκέτα- και αλουμινένια πεντάλ. Ελαφρώς διαφοροποιημένη είναι η κεντρική κονσόλα, που διαθέτει και βάση για iPad, ενώ στο πορτμπαγκάζ πέρα από τη ρεζέρβα που είναι δεμένη με ιμάντες υπάρχει κι ένα φτυάρι για «κολλημένες» καταστάσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!