NEA

Mini Superleggera Vision, το πιο ενδιαφέρον μίνι πρωτότυπο [vid]

MINI Superleggera Vision concept (28)

H γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο διθέσιο roadster με την ονομασία Mini Superleggera Vision.

MINI Superleggera Vision concept (29)Η ονομασία δεν είναι διόλου τυχαία καθώς προέκυψε από την συμμετοχή της Touring Superleggera στην δημιουργία του όλου concept. Πρόκειτια για μία παραδοσιακή καροσερία με έδρα το Μιλάνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση προσπαθεί να συνδυάσει το στιλ των κλασικών βρετανικών roadster με την ιταλική φινέτσα.

Και όπως φαίνεται η προσπάθεια είναι πετυχημένη καθώς το αποτέλεσμα εκπέμπει την σύγχρονη άποψη των Mini, όπου για την περίσταση υπάρχουν στρόγγυλοι προβολείς με την τραπεζοειδούς γεωμετρία μάσκα. Από την άλλη, το ιταλικό στοιχεία αποτυπώνεται στις γραμμές του αμαξώματος και των παραθύρων, ενώ τα πίσω φώτα παραπέμπουν στην σημαία της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο εσωτερικό υπάρχει η απέριττη άποψη που χαρακτήριζε τα βρετανικά roadster, ενώ εδώ διασταυρώνεται με το μοτίβο των σύγχρονων Mini, όπως το μεγάλο κεντρικά τοποθετημένο όργανο στο μέσο του ταμπλό. Το Mini Superleggera Vision αναμένεται να είναι ηλεκτρικό μιας και έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί η κλειστή του μάσκα εμπρός. Για την ώρα, οι άνθρωποι της MINI αρνούνται την πιθανή παραγωγής ενός roadster που θα αντιμετωπίσει το Mazda MX-5, αλλά σε ποιον αρέσει μία τέτοια ιδέα;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!